Laddar...
Kaplans
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Panerai PAM590, nu 47k

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Palenkovich, 22 april 2016.

Royal Watches Sweden
 1. Palenkovich
  Trådstartare

  Palenkovich Platina Premium

  Inlägg:
  5.876
  Jag tänkte ge mig på 1950-boetten, så till salu är min fina 590. Köpt ny från AD i somras (juni-15). Q-serie, dvs. den första utgåvan om 1000 ex limiterad till Nordamerika. Givetvis fullset (ej yttersta pappkartongen om nu någon bryr sig). Medföljande originalband är det underbara brun/beiga assolutamentet och det svarta lädret med ljusa sömmar. Jag slänger också in ett härligt sandfärgat canvasband från forumets egna AndersW.
  Klockan har genomgått garantiservice hos Panerai och mår numera tipptopp och går klockrent och stadigt på plus 3 s/dygn. Bland annat balansen har bytts. Detta innebär också att garantin är förlängd med två år från och med april-16 och att man inte behöver bekymra sig om service på måånga år.

  Denna modell har en härlig historisk bakgrund; mer om detta står att läsa i min paketöppningstråd: https://klocksnack.se/threads/paketöppning-forumpremiär-månne.43577/#post-1039677

  Klockan är i fint skick; det enda jag kan hitta (knappt) värt att nämna har jag ringat in på bild nr 4 nedan. I övrigt endast sedvanliga hairlines.

  Jag föredrar F2F i Stockholm, men kan om önskemål finns skicka med värdefrakt mot först erlagd betalning. Ingen ångerrätt/retur om inte annat särskilt avtalas.

  Pris: 50 500, 49 500, 48 000 nu 47 000 kr!! Ej byten (om du inte har en PAM422).

  Tack för annonsplatsen KS!

  3. 1. 2. 4. 5.
  image.
   
  Senast ändrad: 16 juni 2016
  Compiss, snabbmakaron, sirjane och 29 andra gillar detta.
Gripenbro