Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Panerai Radiomir PAM380

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av JohanHLM, 15 augusti 2013.

 1. JohanHLM
  Trådstartare

  JohanHLM X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.012
  Då var det dags att kolla av intresset för denna Panerai 380!

  Klockan köptes här på forumet för knappt en månad sedan och jag gillar verkligen utseendet och utformningen men har svårare än jag trodde att klara mig utan datum.

  Den är bra skick, uttagen 2011-12-24 och komplett så när som på den yttre wellpappkartongen som dessvärre saknas.

  Föregående ägare valde tyvärr att benämna skicket som "endast ofrånkomliga hairlines" men för den pedantiske som granskar den noggrant finns det enstaka väldigt små märken/repor (se bilder nedan). Dessa framträder förvisso endast i vissa vinklar och ljus men för att undvika diskussioner i efterhand väljer jag att namna detta från start.

  Det ingår två stycken OEM strap, det svarta orginalstrapet vilket är i princip oanvänt samt ett OEM Assolutamente vilket syns på bilderna. Det senare köptes begagnat och sprack i "ytskinnet" vid kanterna någon dag efter jag satte på det på klockan men har därefter inte förvärrats och är än så länge endast en kosmetisk sak då det inte spruckit hela vägen på djupet.

  Jag har mätt tidhållningen under två veckor där jag synkat mot appen Emerald Time 4-5 gånger dagligen. Klockan har under samtliga dagar gått -7s/dygn med en jämn fördelning under dygnet. Eftersom det är non-hack och tidsavvikelsen är konstant och jämnt fördelad under dygnet är det inget som retar mig men trots det värt att nämna för kommande ägare. Eftersom det återstår världsgaranti under 1/2år bör det inte vara några problem att få den ruckad hos en Panerai AD utan kostnad för den som önskar detta.
  Givetvis kan jag lämna in den för ruckning hos en lokal urmakare men jag väljer att inte göra detta innan ev. försäljning eftersom köparen om så önskar ska ha möjlighet att göra det hos AD eller lokal urmakare för att enkelt kunna återvända om något skulle inträffa i samband med ruckningen eller om resultatet inte är
  tillräckligt tillfredsställande.
  Jag ser helst en ren försäljning men kan även tänka mig ett byte mot en Rolex DJ eller något med datum och minst 10k kontant.

  Pris/Bytesvärde sätter jag till 23 800kr eller rimligt bud
  Priset är inkl. värdefrakt inom Sverige

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Nedan följer detaljbilder tagna i den vinkel där märkena framhävs tydligast (se bilder ovan för att jämföra hur de framträder utan fokus på dem):
  Märke kl 1 på bezel
  [​IMG]
  Märke kl 5-6 på bezel
  [​IMG]
  Repa boett mellan kl 10-11 (på det vita området)
  [​IMG]
  Märke boett nere höger (vilket jag hittade först då jag fotograferade den sidan på boetten)
  [​IMG]
   
 2. JohanHLM
  Trådstartare

  JohanHLM X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.012
  Bumpar upp denna.

  Har fått några lockande bytesförslag men kom gärna med fler.
  Ser helst ren försäljning så kom med rimliga bud!
   
Payson