Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Poljot aviator chrono, och Sialy worldtimer

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 10 augusti 2014.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  10.008
  Från:
  Sthlm
  Byter gärna till mig klockförvaring (klockrulle alt. winder, för flera ur.), och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), och/eller 18 mm ljusare brunt läder i bruksskick, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Manuell rejäl rysk Poljotkronograf. Vad jag förstått, rätt svårfångad (iaf till ett rimligt pris). Ca 39 mm i diameter exkl. den signerad kronan, 20 mm lugs. Glasbaksida. Allt fungerar som det ska, och urverket (P3133) håller tiden bra inom ca +-10 s./dygn. Överlag fint bruksskick, med lite märken på glaset. Kommer på det svarta ELLER bruna strapet (pvd-ringar), samt det slitna originallädret(?), ett passande no-name oyster och ett oanvänt militärgrönt nato, för härlig variation.

  Önskar endast 1500 kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Cool manuell Sialy "Worldtimer/Diver" med världsstäderna som roteras med den övre kronan, och den interna dykringen vrids med den nedersta. Ca 42 mm i diameter exkl. kronan. 22 mm lugs. I bruksskick, men det finns lite småmärken här och där, och vridringarna går något trögt, men fungerar. Säljes därför som renoveringsobjekt, men verkar hålla tiden inom ca +-10 s./dygn. Kommer på natot i bra skick.

  Önskar 400 kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och klockorna finns i Stockholm. Priset kan naturligtvis diskuteras något, om du är trevlig, snabb och smidig. Annars gäller först till kvarn som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.
  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
Sjöö Sandström