Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Poljots mm.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av vemrik, 2 februari 2014.

 1. vemrik
  Trådstartare

  vemrik Ewok

  Inlägg:
  22
  Jag håller på att konsolidera min samling (som det heter så fint :) ) och tänkte därför kolla om det finns något intresse för en del grejer som inte får så mycket handledstid som de förtjänar. Först ut är två stycken Poljot - en kronograf, kaliber 3133 och en alarmklocka, Navigator, kaliber 2612. Ingen av dem har använts speciellt mycket, och jag skulle väl säga att de i stort sett är som nya båda två. Navigatorn kommer på en tung metallänk (köpt i efterhand, men original till den här modellen), men det kommer också med en svart läderrem av haj om man föredrar det - den har dessutom fortfarande någon månads tillverkargaranti kvar (inköpt 19/3 2012). Inget av dessa urverk är i produktion längre. För kronografen hade jag tänkt mig 1900 kr och för Navigatorn 1300 kr + ev. frakt/rek.

  Säljer också en Zeppelin, 100 Jahre, dual-time, quartz, inköpt för två år sen, så garantin gick ut för någon månad sen. Också ganska oanvänd, och den släpper jag för 1000 kr.

  Skicka PM vid intresse, träffas gärna i sthlm om man vill tittat på grejerna. (Och visst kan jag tänka mig att byta också, helst då alla 3 mot 1, så att det i alla fall blir lite mer plats i klocklådan... ;) )

  Poljot 2.jpg Navigator 2.jpg Zeppelin 1.jpg

  /Rikard

  edit: justerat priset
   
Payson