Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Powerbeats by dr.dre för träning

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av ollkli, 15 augusti 2014.

 1. ollkli
  Trådstartare

  ollkli Y-Wing pilot

  Inlägg:
  835
  Lurar till löparen eller den som tränar allmänt. Knappt använda då jag föredrar att springa naturellt. Sitter fast som en smäck när du springer. Kanonljud och givetvis original. Säljes komplett med alla tillbehör samt kvitto från CDON. Nypris: 1200:- Nu: 500:- + frakt. Info nedan saxat från CDON:

  Efter år av trasiga hörlurar till följd av intensiva träningspass slöt en av världens bästa basketspelare, LeBron James, och hans team upp med Dr Dre i syfte att skapa Powerbeats in-ear hörlurarna: de enda hörlurarna utvecklade för att leverera perfekt ljud på planen, gymet så väl som på gatan. Powerbeats in-ear hörlurar är utvecklade för att ta din träning till en ny nivå. Med justerbara byglar runt öronen är Powerbeats gjorda för att sitta på plats under alla typer av rörelse. Kristallklart ljud ökar atleternas motivation under träning på gymmet, planen så väl som i löparspåret.

  Utvecklade för atleter

  De justerbara byglarna är utvecklade för att säkerställa att Powerbeats by Dr Dre sitter på rätt plats oavsett hur hårt du tränar. Framtagna i fukttåligt material och med öronpluggar i flera olika storlekar ser Powerbeats till att du njuter av maximal komfort under hela träningspasset.
  Klarare ljud,

  Djupare bas

  Powerbeats från Beats by Dr. Dre är de enda in-ear hörlurarna från Beats som är utrustade med två högtalare i varje hörlur. Detta innebär att du får fantastisk, kristallklar diskant och mullrande bas med absolut skärpa.

  Säkerhet i första hand

  Powerbeats in-ear hörlurar är specialdesignade för att spela kraftig bas på hög volym samtidigt som bakgrundsljud släpps in, detta gör att du kan känna dig trygg i alla situationer – även utomhus.

  ControlTalk kabel

  Krångla inte med din musikspelare under träningspasset. Du reglerar lätt din spellista via kontrollknappen på kabeln för att direkt hitta fram till din favoritlåt.

  image.jpg
  image.jpg
   
  InFeFe gillar detta.
Payson