Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Prisbump - Heuer 980.021 "oversize" dykare

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av PR1973, 2 juni 2016.

Royal Watches Sweden
 1. PR1973
  Trådstartare

  PR1973 Silver Premium

  Inlägg:
  1.696
  Från:
  Stockholm
  image.
  En klassisk Heuer dykare modell 980.021. Sk "oversize" boett på 42 mm exkl kronan. Eftersom det är en .021 så är vridringen, kronan, visare och index guldiga. Boetten är välanvänd (läs lite väl polerad) och kronan är bytt till en Tag Heuer variant någon gång innan jag köpte den. Lysmassan på minutvisaren är rätt sunkig men det är i alla fall originallume så index och visare matchar bra. Batteriet är nybytt och den går perfekt. Inte testad för täthet så det bör göras innan ev. badande. Bandet på bilden följer inte med men vid en snabb och smidig affär så följer ett original Tropic sport band med.

  Pris 4500 kr (tidigare 5000 kr) vilket torde vara bland det billigaste du hittar för en Heuer av den här storleken. Inte intressant med byten. Skickas med rek eller F2F i Stockholm.

  Retur går bra om det är något som inte stämmer i beskrivningen, vi är överens om det och det sker inom rimlig tid (24 timmar från att den landat hos köparen). Ingen retur vid F2F.
   
  Senast ändrad: 5 juni 2016
  tim ur länk, nikkar07, Daytona96 och 9 andra gillar detta.
Gripenbro