Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Pronto Submersible, vintage Hamilton dykarkronograf och möglig Certina DS

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 24 april 2014.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  9.890
  Från:
  Sthlm
  Nytt på ingång i jakten på Graalen ;) , men byter gärna till mig, (eller eventuellt rent köp av) en möglig/patinerad men gärna fungerande vintage "Tank"/rektangulär klocka, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Samtliga klockor fungerar bra, men bruksspår och patina finns!

  Riktigt snygg automatisk vintagedykare, Pronto Submersible, tuffaste sekundvisaren i stan! Nyligen servad av McGyver på KlockSnack. Kommer på det mycket passande svarta "tropicaktiga" (made in China) gummibandet.

  Har endast hittat en liknande på Chrono24 http://www.chrono24.se/all/rarissimo-pronto-submersible-diver-automatic-sub-300-mt-anni-70--id2277034.htm?dosearch=true&picnum=4&query=pronto&resultview=list&searchexplain=1&suchen=Söka&tab=details&urlSubpath=/search/index.htm

  Önskar 2499 kr + valfri frakt

  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  (SÅLD!) Rätt så ovanlig och snygg vintage Hamilton kronograf. Valjoux 7733, 20mm luggar. Tavlan skiftar läckert mellan svart, brun och grå i olika ljusförhållanden. Allt fungerar som det ska, nollställer perfekt och håller tiden mycket väl inom +-5 s./dygn, men ingen servicehistorik. Lite nagg på kanterna av plexit samt lite "krackelering" i plexit mellan kl. 1 och 2, som syns i vissa vinklar, men inget som direkt stör IMHO. Kommer på lång och fin originallänk med extra länkbitar, inga andra tillbehör.

  Önskar 4500 4999 kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  (SÅLD!) Allmänt skönt megamöglig vintage Certina DS med "Tortuga-back". Ytskick enligt bilderna. Automatare med in-house cal 25-651. En riktigt gedigen boett, signerad krona och högt doomat originalplexi i bra skick. Allt fungerar som det ska, och håller tiden inom ca +-20 s./dygn, men ingen servicehistorik. kommer på det välanvända svarta perlonbandet.

  Önskar 400 500 kr + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och klockorna finns i Stockholm. Priser kan naturligtvis diskuteras något, om du är trevlig, snabb och smidig. Annars gäller först till kvarn som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm. eller släng iväg ett PM.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare!
   
 2. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  9.890
  Från:
  Sthlm
  Certinan såld!
   
 3. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  9.890
  Från:
  Sthlm
  Hamilton SÅLD!
   
Payson