Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex 116000

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Victor, 15 november 2015.

 1. Victor
  Trådstartare

  Victor Rebel soldier

  Inlägg:
  60
  Nu är det dags att sälja då intresset har börjat svalna för tillfället. Klockan är en Rolex OP 116000 från 2013. Alla tillbehör som kom med klockan vid nyköp finns. Jag köpte den här på forumet runt Juni 2014.

  Då jag upplevde klockan som lite för repig efter en tids användande så polerade jag den i Februari 2015. Detta utfördes hos Rob Engström i Stockholm för 2400:- och då ingick även nya packningar och trycktest. Kvitto finns på detta. Där konstaterades det att det inte var några djupa repor eller några som helst problem med den. Dock har jag inte varit så försiktig efter detta med att undvika repor då jag vill använda mina klockor utan att oroa sig för detta, så den har sina repor och märken nu igen. Dock inga djupa saker som inte går att polera bort. Jag har försökt att övervisa detta på bilderna.

  Jag sätter priset till 25.000:- (inkl Värdepost) direkt då jag vet att den är väl använd och är polerad en gång hittills. Lägre än så går jag dock inte!

  Självklart tar jag tillbaka klockan om det är något jag varit otydlig med eller något jag missat med att få på bild. Då ska klockan skickas med Värde hos företagscenter inom rimligtvis två dagar och vara i samma skick som när jag skickade den.

  Några referenser finns här: https://klocksnack.se/threads/victor.12922/

  Med vänlig hälsning, Victor
  FullSizeRender-1.jpg
  adehbdac.jpg cjdjcaii.jpg dgjddcbd.jpg eajccjcf.jpg edehcggd.jpg fgiaehge.jpg hbigfeaa.jpg IMG_0575.JPG IMG_0576.JPG jhccdaga.jpg
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 15 november 2015
  Räven, Matic, Luckyluciano och 5 andra gillar detta.
Sjöö Sandström