Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

OHPF Rolex Datejust 16200 - nu återigen till salu!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Galaxy, 20 juni 2015.

 1. Galaxy
  Trådstartare

  Galaxy Hedlund

  Inlägg:
  2.302
  Suget efter någonting nytt är stort, och till salu är därför en Rolex Datejust 16200 från 1997 med fin vit tavla. I ett överlag fint skick, men en del hairlines på spännet samt vid sidan av boetten. Finns även en mindre ding på nedre höger bandhorn. I bruksskick helt enkelt. Har även en liten repa under datumfönstret på safirglaset. Har inget att anmärka på när det gäller tidshållning eller gångreserv, men enligt Rob Engström skulle den må bra av en service inom en snar framtid.

  Kommer på en original Rolex jubileelänk, ett AM-oyster, ett brunt mockaband samt ett svart tunnare läderband från Hirsch. Länken bör passa handleder upp till åtminstone 19-20cm.
  IMG_0198.JPG
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  IMG_7156.jpg
  IMG_7164.jpg
  IMG_7171.jpg
  Pris: 23k
  Kan skickas med värdefrakt, eller säljs F2F i Örebro. Betalning via Swish eller banköverföring, och klockan skickas eller överlämnas när pengarna finns inne på kontot.

  Vid F2F ingen retur, vid postförsändelse 24h efter att klockan är mottagen om beskrivningen inte skulle stämma överens med objektet.

  Galaxy
   
  Senast ändrad: 21 augusti 2015
  FruUR, Stenman, Tapiren och 19 andra gillar detta.
Sjöö Sandström