Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex DayDate 1803

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Aurum, 3 december 2013.

 1. Aurum
  Trådstartare

  Aurum Jag är så arg, så väldigt arg!

  Inlägg:
  15.090
  [​IMG]
  Då jag precis införskaffat en ny DD får denna 1803a söka en ny ägare. Kommer inte åt den förrän den 13 dec så bilder kan vara lite lurigt om något väldigt specifikt efterfrågas.

  1803an kommer från 1975 om jag minns rätt och är servad av Dr. Watch för ca två år sedan. Det som utmärker mitt exemplar är den matta tavlan. De flesta DDs och DJs har en viss struktur på tavlan, sunburst, som jag inte är särskilt förtjust i. Den matta tavlan ger ett modernare och solidare intryck och personligen skulle inte jag reagerat på att denna DD från år 1975 skulle sett gammal ut i ett skyltfönster med aktuella modeller. Lite nättare, men inte 70-tals omodern. Boetten är vass och detaljer såsom den lilla plana ytan mellan bandhornen är plan, blank och oförändrad sedan ny. Det jag kan anmärka på är att ena bandhornet är lite lägre än de andra. Men då är de andra ovanligt höga och flertalet medlemmar på forumet har inte sett det vid inspektion förrän jag nämnt det.

  Beroende på hur trevlig man är och vad man betalar så finns det tre band och ett guldbelagt originalspänne. Banden som finns är: egentillverkad rocka, Rolex brunt krokodilband samt ett dollarband.

  Pris: 35 000 skr[​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  _jonte, Sundström, Målarn och 18 andra gillar detta.
Payson