Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Explorer 1 114270

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av ottwon, 4 maj 2016.

Royal Watches Sweden
 1. ottwon
  Trådstartare

  ottwon Titan

  Inlägg:
  221
  Säljer en Rolex Explorer 1, 114270.

  Från 2003, kommer med originalbox och Japanskt cert samt kvitto från mitt köp. Jag köpte den i vintras från Jämmers ur, den var då i nyskick, men skyddsplast kvar på sidor och glasringsskydd.

  Sedan dess har jag använt den, med några få hairlines på länk och glasring, men inget djupt. En minimal skavank på glasringen mellan 6 och 7, syns bara i vissa vinklar men känns om man drar tumnageln längs kanten.

  Skicket 9/10.
  Den går någon sekund över COSC, ca +7 sek/dygn. Lätt ordnat med en ruckning för några hundra om man bryr sig om sånt. Oklar servicehistorik, men går kanon och är fin och len i uppdraget.

  Pris: 32 500 kr + värdefrakt. Skickas med Posten värde, alternativt f2f om köpare har möjlighet att mötas upp i Falun/Gävle-trakten. Se bilder. PM:a vid intresse så ordnar jag fler bilder efter önskemål. Flera referenser finns sedan tidigare affärer på forumet, bland annat i min godguy-tråd.  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]  [​IMG]
   
  Senast ändrad: 4 maj 2016
  florisson gillar detta.
Gripenbro