Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Explorer 1 (14270) m. lugholes

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av aljung, 1 oktober 2014.

 1. aljung
  Trådstartare

  aljung AT-ST driver

  Inlägg:
  1.323
  Från:
  Uppsala
  Hej!

  På grund av stundande husköp och ytterligare rum som ska fyllas med möbler får pärlan lämna mig i förtid. Up for grabs är en Rolex Explorer 1 (14270) från 1995, vilket betyder att den har lugholes. Kommer på en 78360-länk med 11 länkbitar och 558B ändlänkar. Skicket är överlag fint, inga djupa repor eller dings i boett och länk. Glaset har två microsmå naggar strax innanför index vid 10, inget som stört mig under tiden jag haft den men ska nämnas. Mätte tidshållningen i förra veckan och den plussade då 1s på 48h. Vet inget om servicehistoriken. Kommer utan tillbehör.

  Köpt av Silverminken här på forumet tidigare i somras. Länk till hans annons: https://klocksnack.se/threads/rolex-exlorer-i-24-000.22634/

  Pris 23 200:- inklusive frakt med posten värde (försäkrad till försäljningspriset). Kan ev. ta någon billigare klocka som delbetalning, typ Sumo, DS Action Diver etc.

  Två dagars returrätt om klockan ej skulle motsvara beskrivningen. Köparen betalar returfrakten, som skall ske med posten värde och till samma försäkringsbelopp.

  Referenser hittar du här: https://klocksnack.se/threads/aljung.12660/

  Bilder:
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  //Andreas
   
  frere, Bauuer och andheg gillar detta.
Sjöö Sandström