Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Explorer 2, 216570. Både vit och svart tavla.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Palenkovich, 13 oktober 2015.

 1. Palenkovich
  Trådstartare

  Palenkovich Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  3.928
  Såld!

  Till salu är min älskade Expy2:a, utplockad från AD i november 2013. Klockan är således enligt Rolex uppdaterade villkor under garanti till och med november 2016. Fullset.

  Klockan är i fint skick men den har använts ganska flitigt, så det finns bruksspår primärt på spänne och länk, särskilt en rackare på den förstnämnda. Har försökt illustrera det som finns på bilderna med maximal exponering. Syns således tydligare på bilderna än i verkligheten. Och nej, det är ingen böld på bakboetten, utan plasten som sitter kvar.
  Håller tiden fint inom COSC.

  För närvarande är den vita tavlan monterad, men jag skickar även med den svarta tavlan med tillhörande visare. Pris för en sådan hos AD torde i dagsläget ligga på ca 4k exkl. själva bytet.

  Föredrar F2F-affär i Stockholm och Swish som betalningsmetod. Klockan lämnar inte förrän pengar finns på mitt konto. Kan skicka klockan med värdefrakt också mot förskottsbetalning.

  Ingen retur då klockan är under tillverkarens garanti.

  Har endast gjort en klockaffär och enstaka tillbehörsaffärer tidigare på KS, således väldigt tunt med referenser i min referenstråd. Om ytterligare önskas kan jag ombesörja att ett flertal välkända/flitiga (vilket man nu vill titulera dem) forumprofiler som känner mig personligen går i god för mig.

  Pris – 51 000 kr. Ej byten då ny klocka ska in.
  Om någon önskar köpa med endast monterad vit tavla är detta också möjligt, pris i så fall 49k.

  image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg
  image.jpeg IMG_2607.JPG
   
  Senast ändrad: 14 oktober 2015
  bjorkqvist.h, Ninen79, Biffbert och 18 andra gillar detta.
Sjöö Sandström