Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Explorer I 214270 (Svensksåld 2013)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Skolläraren, 9 juli 2015.

 1. Skolläraren
  Trådstartare

  Skolläraren Y-Wing pilot

  Inlägg:
  869
  Då klockintresset helt har avsvalnat, och det finns andra köp i framtiden som är mer intressanta, väljer jag att sälja min Rolex Explorer I 214270.

  Klockan är inköpt hos forumsponsorn Rob Engström den 31 augusti 2013, och (om jag har förstått det helt rätt) så står den alltså under garanti i över ett år till efter att Rolex förlängde sina garantitider. Jag är enda ägaren.
  Det är full set, då jag har sparat allting som kom med i köpet.

  Jag har använt den dagligen sedan inköp, så deskdives och vad som kan räknas som en minimal ding på bezelen vid '4 i 12' finns. Vad jag kan se så finns det ingenting som inte en lätt putsning kan ta bort. Jag lever inte ett äventyrligt liv, så sett till användningen är klockan i utmärkt skick. Högupplösta bilder finns, och det går fort att fixa fler på andra vinklar och vrår om det så skulle önskas.

  Priset sätter jag till 36.000:-, men vid försäljning F2F kan vi prata lite. Jag förhandlar inte på priset om klockan ska skickas, och då står köparen för frakten. Klockan finns i Boden, men det är en snabb biltur till Luleå om någon vill ta flyget upp/ner. Returpolicy enligt ö.k. vid frakt, ingen returpolicy vid F2F.
  Jag är inte intresserad av byten.
  Betalning med banköverföring (Swedbank) eller Swish.

  IMG_2262.JPG

  IMG_2272.JPG

  IMG_2287.JPG
  IMG_2292.JPG

  IMG_2312.JPG
   
  rillesnille, Richispice, jabla och 5 andra gillar detta.
Payson