Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Explorer I 214270

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av n1tro, 16 september 2014.

 1. n1tro
  Trådstartare

  n1tro Y-Wing pilot

  Inlägg:
  510
  Hej,

  Säljer en fullset (så när som på Putsduken som jag nu nästan faktiskt misstänker att jag inte fick med - jag har då inte sett en så vitt jag minns. Eller så kanske jag för första gången tappat bort något i mitt liv ) Explorer I 214270 uttagen hos Rob E av mig i Stockholm i Augusti i år. Finns ingenting förutom några hairlines att anmärka - det lär ni se IRL sen också. Grymt bra skick och håller sin tid precis som den skall.

  F2F i Stockholm föredras, men kan skickas också med Postens värde. Görs affär upp på plats, får ni ingen returpolicy då jag tror vi kan komma överrens på plats :). Görs affären över landet får ni 48h på er att hitta något att klaga på! Blev en snabb uppladdning nu - vid seriösa intressen kan jag langa över lite fler bilder men det finns verkligen ingenting att titta på förutom att ni bör förbereda er på att skicket är eminent helt enkelt :).

  Mitt pris är 37500.

  Mvh n1tro - referenser finns likväl.

  [​IMG]
   
  JBur, Skolläraren, Rookien och 2 andra gillar detta.
Sjöö Sandström