Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex GMT 1675 Rootbeer

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Sparvel, 2 augusti 2016.

 1. Sparvel
  Trådstartare

  Sparvel Rebel soldier

  Inlägg:
  70
  Hej!
  Nu har min GMT legat för länge oanvänd i lådan och känner därför att det är dags för den att få mer uppskattning av någon annan. Har varit i min ägo i ca 3 år och fick en service hos Rob Engström den 6/2 2015 med allt vad det innebär förutom polering som jag avböjde. Jag köpte den head only och köpte till två olika "no brand" länkar som jag har burit den på. Vad jag kan tyda på VRF så är den från ca 1970. Botten är ganska polerad och var det när jag köpte den. Den har en ganska djup repa på bakboetten (se bild) som även fanns då jag köpte den, dock inget som har stört mig. Tavlan har mörkare index än visarna (se bild). Troligtvis är visarna bytta då lumen visar en tillstymmelse av ljus efter att ha varit i solen. Tavlans färg skiftar på ett fantastiskt sätt i olika ljus och detta i kombination till guldet och stålet gör den verkligen grym!

  Priset sätter jag till 32k och betalning sker F2F med Swish. Klockan kan ses och köpas i Stockholm. Länkarna samt servicekvittot ingår.
  Fråga gärna om det är något du undrar över.
  DSCF4816.JPG DSCF4809.JPG DSCF4810.JPG DSCF4807.JPG DSCF4808.JPG DSCF4812.JPG DSCF4804.JPG DSCF4814.JPG
   
  MarcusB, ErikFransson, rillesnille och 7 andra gillar detta.
Payson