Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Oyster 6480

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Fabian, 22 augusti 2013.

 1. Fabian
  Trådstartare

  Fabian Manboy

  Inlägg:
  4.571
  Från:
  Stockholm
  Till salu ett stycke Rolex Oyster, ref 6480, 34 mm med manuellt tickande Cal 1210 inuti. Serienumret på 2.11 xxx daterar klockan till 1956. Klockan är enligt mig magisk. Inte särskilt stor men otroligt fin och i bra skick. Klockan har en härlig och ganska annorlunda tavla (hatar ordet "rare") som jag inte sett så många gånger tidigare! Klockan har efter att den kommit i min ägo fått överta en gammal nitad oysterlänk à la 19 mm med fasta ändlänkar ( nr 61) samt full service hos Nymans för 5.500 kr i November 2012. Full dokumentation finns från Service, annars inga andra papper.

  Som ni ser på sista bilden så har stretchen i ena länkbiten "dött". Har man inga brottarhandleder är det inga problem att ta bort den delen och sedan justera länkens fäste i låset då jag har sprinten i det innersta hålet.

  Mitt pris är 14.000 kr inkl frakt för denna vackra nyservade skapelse. Undrar ni något mer eller vill ha fler bilder så hojta till!

  Tack för mig

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Reize, viktor.stefansson, StarMan och 4 andra gillar detta.
Sjöö Sandström