Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Submariner 16610LV V-serie

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av n1tro, 22 september 2014.

 1. n1tro
  Trådstartare

  n1tro Y-Wing pilot

  Inlägg:
  504
  Hej!

  Denna får gå efter några dagar - det jag verkligen velat ha ser jag nu!

  Klockan är en V-serie såld ny hos Nymans ur 2010. Den är antagligen buren dagligen och har spår av användning som ni kommer se på bilderna. Kanterna är sylvassa. Jag har haft på mig klockan nu i några dagar och om jag inte hunnit "använda in den" - så går den idag INTE enligt COSC. Vad den gör över tid överlåter jag till en ny ägare. Den drar dock upp silkeslent och fint.

  Denna låg uppe på KS tidigare förra veckan, och det jag kan lägga till är att "claspet" har ett S i sig, dvs då är det ett serviceclasp, dvs utbytt. Har ringt Nymans ur - ingen service finns på denna klocka i deras register.

  Klockan kommer med innerbox, putsduk, cert, certhållare och garantimanual enl bild nedan. Alla länkbitar plus en extra (troligen aftermarket).

  Ni får 24h på er att undersöka objektet och returnera eller komma med eventuella åsikter för en retur - vid F2F deal har jag ingen returpolicy. Jag finns i Stockholm och har gott om referenser. Bilderna har jag fått OK på att låna - inget nytt har tillkommit sen dess, då denna såldes nyligen på KS!

  Mitt pris är 48 000kr.

  Mvh n1tro

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Compiss, Perpetual och Ricrob gillar detta.
Payson