Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Rolex Submariner 1680 RED Mark IV -70. Kom med bud/bytesf!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Fedor, 16 december 2014.

 1. Fedor
  Trådstartare

  Fedor Rudi

  Inlägg:
  275
  Från:
  Stockholm
  Tjena!

  Säljes eller bytes, en dunderfin MarkIV-röding (2,4 mil-serie) från 1970 med öppna 6or och 9or. Köpt av mig här på forumet för några månader sedan och kommer innan dess från välkända HQMilton. Bästa möjliga uppfattning om klockans skick får ni genom att titta på HQ´s högupplösta bilder; http://www.hqmilton.com/watches/1970-rolex-red-submariner-1680-mark-iv1. Inlägget i HQ´s annons följer inte med vid köp då det numer sitter på en annan klocka.

  Den 100% felfria tavlan är inte så mycket att orda om, härligt matt med röd text och jämna off-white index som matchar visare även om de sistnämnda är någon grad mörkare. Kommer på vikt originallänk alá 9315 med 380 endlinks och ett senare lås märkt R (-93). Ett härligt uppruffsat Fat font inlägg i kulören Sky-Blue-Metallic med gulnad tritiumpärla. Följer även med ett rostigt brunt service inlägg med Luminova pärla, ett aftermarket inlägg (på bild) samt ett par nato-straps för den som känner för att ändra looken!;)

  Även om repor och hairlines finns så är helheten ur "vintage-synvinkel" mycket bra. Tjocka bandhorn och stabila kronskydd!

  För klockans nya ägare rekommenderas en service. Balansaxel börjar bli sliten, amplituden är något låg och den är inte 100% vatten-tät.

  Pris: 84000:- eller bytes mot något annat roligt. En Panerai eller JLC kanske?

  Returrätt enligt överenskommelse.


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  AdmAndrssn, axell, Wi och 18 andra gillar detta.
Sjöö Sandström