• Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
 • Välkommen till ett uppdaterat Klocksnack.se

  Efter ett digert arbete är nu den största uppdateringen av Klocksnack.se någonsin klar att se dagens ljus.
  Forumet kommer nu bli ännu snabbare, mer lättanvänt och framför allt fyllt med nya funktioner.

  Vi har skapat en tråd på diskussionsdelen för feedback och tekniska frågeställningar.

  Tack för att ni är med och skapar Skandinaviens bästa klockforum!

  /Hook & Leben

Avslutad Rolex Submariner, guld/stål, box+cert, PRISBUMP 13/9!

Miller

Plast
Nu är det dags att släppa iväg min första finklocka för att ge plats för annat som jag inte har kunnat hålla fingrarna ifrån! Tvåton är tillbaka säger de som vet och jag hade själv gärna behållit den om resurserna varit obegränsade. Passar till allt!

DSC04218.JPG


Klockan är från 2003, ref. 16613, inköpt av mig från en tysk handlare (kvitto finns) 2012. Box, certifakat och manual. Den är nyligen provtryckt på Nymans Ur med gott resultat (minst 100 meter).

DSC04152.JPG


Klockan bär spår efter normal användning (ett par lite tydligare repor på spännet). Enligt AD:s kan man polera upp länk (och klocka) med gott resultat för den som är sugen på sådana vulgäriteter. :) Går loss på runt tusenlappen. De något tydligare reporna på spännet kommer då sannolikt bara skönjas som hairlines. Men. Jag tycker klockan är alldeles perfekt som den är nu, och hade bara klämt på den på armen och kört!

DSC04126.JPGAffären gör jag helst upp på plats i Stockholm, F2F, men självklart kan jag diskutera alternativ. Min referens är "Gummo", som är en av mina bästa vänner, en mycket aktiv medlem som även medverkat i KS:s podradio.

Priset för motsvarande klockor (tillverkade ungefär samtidigt) hos utländska handlare på Chrono24 ligger runt 70.000:-. MITT PRIS: 59.000:-. PRISBUMP 13/9: 57.000:-

DSC04212.JPG

DSC04135 - version 2.JPG
 
Senast ändrad:
Topp