Laddar...
Nymansur
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Tillbakadragen Royal Orient Ytterligare prissänkning

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Jax, 19 mars 2016.

 1. Jax
  Trådstartare

  Jax Tantal

  Inlägg:
  696
  Från:
  Sydöst
  image. image. Hej,
  Mycket ovilligt lägger jag ut denna eleganta dressare till försäljning, men den får inte den uppmärksamhet som den förtjänar hos mig.

  Det är en Royal Orient, alltså Orients premium brand. Troligtvis tillverkad i början av 60-talet. Manuell. Det är inte omöjligt att boetten någon gång polerats och att tavlan renoverats, för den är trots sin ålder i mycket fint skick med endast små spår av användning. Tavlan är ljust grå, vilket kanske inte framgår så tydligt på bilderna. Den kommer på ett obetydligt använt Hirsch svart äkta ödleband.

  Den håller tiden bra och har en gångreserv > 24 tim. 34 mm exkl kronan. 18 mm mellan luggarna. Okänd servicehistorik och inga papper eller box. Den är köpt ifrån Norrlands Ur & Antikt.

  Det är klockan för den som uppskattar sparsmakad skönhet.

  Pris 2150kr Nu 2000kr inkl rek frakt Ny prissänkning 1700kr inkl rek frakt Ytterligare prissänkning nu till under inbrottspris 1500kr inkl rek frakt
  Retur efter ök
  Betalning via Swish
   
  Senast ändrad: 9 maj 2016
  Phenixfox, Gummo, Dammen och 5 andra gillar detta.