Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

*SÅLD*FSoT: Rolex/Tudor submariner svart 79090

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 14 mars 2013.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  10.003
  Från:
  Sthlm
  Klockans bezel, insert, tavla, visare och plexi, är i fint skick, och index, bezelpärlan samt visare är härligt matchande krämvita! Boetten har inte ett perfekt ytskick, och har säkert blivit lite polerad, därav priset (läs; en hel del dings bl.a. på en del av hornspetsarna, samt lite små repor och swirls vilka säkert går att polera bort, men inget som direkt stör IMHO, vissa skulle t.o.m. våga påstå charmig med rejäla bruksspår och patina, se bilder…). Funktionen är det dock inget fel på, allt fungerar som det ska! Det mycket pålitliga och lättservade (alltså relativt billig service!) ETA-verket, med quickset-datum, tickar på fint, och håller tiden utmärkt inom +- 10 s./dygn. Nyligen servad, enligt förra ägaren. Krona och baklock är Rolexsignerade, och klockan kommer på det begagnade natot. Om intresse finns, kan ett rassligt och tidskorrekt matchande vikt oyster (9315, med 11 länkbitar) med Tudorspänne och dykarförlängning, i ok skick (lite smårepor och småmärken), fås med för 2500 kr extra. Ändlänkarna passar bra och är ”aftermarket” 455 b, köpta på e-bay.

  Önskar 13500 kr (på natot) + valfri frakt, eller 16000 kr (på länken). Endast byte mot, (eller eventuellt rent köp av) GULDFÄRGAT LeCoultre/JLC-spänne med ett innermått på ca 14-15 mm, med pengar åt mitt håll.

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och klockan finns i Stockholm. Priset kan naturligtvis diskuteras något, om du är trevlig, snabb och smidig. Annars gäller först till kvarn som vanligt, och referenser finns!

  Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuell köpare!

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Tack för titten!
   
 2. micke_s

  micke_s Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  3.134
  Gracias för en snabb och trevlig affär!
   
Sjöö Sandström