Laddar...
Erikson Urhandel

Sälja Breitling

Diskussion i 'Diskussion' startad av biggen, 9 juli 2016.

 1. biggen
  Trådstartare

  biggen Giraffen

  Inlägg:
  21
  Hej,

  Jag är ny på forumet och undrar om hur jag enklast kan sälja en Breitling Bentley till ett bra pris. Jag saknar certifikat men har kvar box och bruksanvisning. Eftersom jag saknar certifikat tänker jag att det vore enklast att ta hjälp av någon klockförsäljare som kan fixa äkthetsintyg och använda sina kontakter till att få bäst pris för försäljning. Är det någon av er som har nått tips om vilka man kan använda sig av? Dom jag har kontaktat hittills är Watchmaster.com men har ingen erfarenhet av dom så om det är någon information om dom vore jag tacksam. Alla tips och råd om hur jag skall gå vidare för att sälja min klocka uppskattas.

  Tack på förhand!
   
  Senast ändrad: 9 juli 2016
 2. ScubaKing

  ScubaKing Gösta

  Inlägg:
  2.297
  Kaplans Auktioner.
   
  Makkanxd och tissoter gillar detta.
 3. MacRulez4ever

  MacRulez4ever José "Pizza Racer"

  Inlägg:
  3.405
  Eller Tradera , där sköter sig allt av sig själv. Förmodligen får du ut de klockan är värd på dagens marknad helt enkelt
   
  Jimpa gillar detta.
 4. rillesnille

  rillesnille Fru Storch

  Inlägg:
  1.097
  Från:
  Norrort
  Eller fixa Värderingsintyg där och kräng på blocket!
   
  ScubaKing gillar detta.
 5. biggen
  Trådstartare

  biggen Giraffen

  Inlägg:
  21
  Tack för tipsen så här långt! Jag är dock fortfarande inne på att använda mig av en återförsäljare då det känns smidigast men vill naturligtvis använda mig en en seriös aktör så man inte blir lurad så mer tips uppskattas.
   
 6. AndyAnd

  AndyAnd Majsan

  Inlägg:
  273
  Från:
  Väst
  Uretvintage.se
   
 7. DrDre

  DrDre José "Pizza Racer"

  Inlägg:
  3.081
  Du skulle kunna höra med DrWatch i Sthlm.
   
 8. Airman

  Airman Gösta

  Inlägg:
  2.213
  Varför inte sälja här på KS? Vill du sälja med papper så ordnar du med ett äkthetsintyg hos urmakare som tillhandahåller den tjänsten (alt kaplans som nämnts)
  Å andra sidan vet jag inte hur het just den klockan är, och då är det kanske lättare att sälja utanför klocksnack eftersom man ev når fler potentiella köpare eller iallafall en vidare kundkrets.
   
 9. biggen
  Trådstartare

  biggen Giraffen

  Inlägg:
  21
  Tack för alla tips o råd!
   
 10. yonsson

  yonsson Kikuchiyo Moderator

  Inlägg:
  38.404
  Från:
  Jymden
  Mårtenssons i Halmstad säljer lite begagnade klockor, tror dock inte de har jättestor efterfrågan på det. Ska du sälja så sälj här, det knasar sällan.
   
 11. biggen
  Trådstartare

  biggen Giraffen

  Inlägg:
  21
  Jag är absolut öppen för att sälja även här på forumet. Eftersom jag är ny medlem så får jag vänta några dagar innan jag kan lägga upp en annons. Problemet är bara att jag är osäker på priset så skulle gärna vilja få den värderad i dagsläget av någon expert. Är det någon som vet vad man kan väntas få ut av en Breitling Bentley 6.75 med svart ur och stålarmband. Klockan inhandlades 2005 men är i mycket bra skick då den sällan används. Certifikatet tappades bort i samma veva som en service gjordes, ask och andra papper finns kvar.
   
 12. yonsson

  yonsson Kikuchiyo Moderator

  Inlägg:
  38.404
  Från:
  Jymden
  Släng upp all info och BRA bilder här:
  https://klocksnack.se/threads/den-officiella-breitlingtråden.24133/
  så får du bra svar.
   
  Ministern gillar detta.
 13. biggen
  Trådstartare

  biggen Giraffen

  Inlägg:
  21
  Provade Uretvintage.se för ett par dagar sen men har inte fått något svar än. Det lutar nog att jag kanske provar o lägga upp en annons här och ser om det finns nått intresse. Jag fick iofs ett bra quote från watchmaster men är som sagt lite skeptiskt att skicka den till Berlin speciellt då det verkar vara ett nystartat företag och ingen här verkar ha använt sig av dom tidigare.
   
Brookfield