Laddar...
Nymansur
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Sänkt! NOS Otroligt unik Omega Seamaster ”Mayol” Plogeur de Lux

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av elitelit, 19 augusti 2019.

 1. elitelit
  Trådstartare

  elitelit Titan

  Inlägg:
  59
  Från:
  Stockholm
  Pris:
  28500
  Returpolicy:
  Självklart inom 24 H om den inte fungerar eller stämmer med beskrivningen. Har 1 månad garanti på den från återförsäljare i Swiss.
  6E3E94F5-3665-4509-9D5D-69DDA85F7587. Nu tillbaka pga av oseriös köpare .

  Prisbumpad efter lönen till 28.500:-

  Måste göra mig av med min otroligt unika Omega som är i så när nyskick det går. Inga repor någonstans och den är 10/10 i skick. Det som även är unikt med den här ikonen som benämnts på Omegas hemsida m.m som klassiker är att jag även har Mayols signerade dykglasögon han använde innan och efter sitt rekorddyk när han tränade. Verifierad av levande släktingar.

  Klockan lanserades av Omega på 80-talet i samband med att Jacques Mayol hade den på sig när han satte ditt fridyknings-rekord på 101m. Den kom precis ut från urmakaren för överseendet där den även klarade trycktestet (!). Aldrig krånglat. Håller självklart tiden och fungerar som den ska. Magiskt blänkande länk a la Royal Oak. Mycket svårt att få tag på 37 mm i diameter (utan krona) 40-41 mm med krona. Super slim - bara 8,5 mm. Omega Quartz 1337, 17 jewels Bezel av glas - mycket fint skick! Sällsynt bra skick för en vintage klocka. Svårt att hitta så fint exemplar.

  Kommer även med äkthetsintyg från Bukowski.
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 1 september 2019
  Jonvafan, Fkgs, eNielsen och 24 andra gillar detta.