Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko 5 SNZF17 Sea Urchin

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av dicken, 12 augusti 2017.

Royal Watches Sweden
Taggar:
 1. dicken
  Trådstartare

  dicken Titan

  Inlägg:
  66
  Från:
  Stockholm
  Denna klocka får nu gå vidare till förmån för andra inköp. Seiko SNZF17, ”Sea-Urchin”. Den har varit med mig både under vatten och på resande fot. Underbar beater och väldig underskattad enligt mig.

  Inköpt 2013, trycktestad OK 2016 men bör göras igen innan den tas med under vatten. Fint skick, med en del spår av användning på både klocka och länk. Se bilder för egen uppfattning. Den har en liten repa vid 12, men inget som stör. Se bild 1. Fler bilder kan självklart ordnas om det önskas. Tickar på fint, som Seikos alltid gör. Väldigt mycket klocka för pengarna, som vanligt med Seiko.

  OBS vridringen är väldigt trög, man får ta i väldigt mycket för att kunna vrida den. Det går säkert att fixa enkelt om man nu vill det.

  Sätter priset till 800kr, och kommer på länk. Köpare står för frakten. Betalning via swish, ingen retur. Återkom om det skulle vara några frågor :)
  IMG_5082.JPG IMG_5085.JPG IMG_5086.JPG IMG_5088.JPG IMG_5095.JPG IMG_5096.JPG
  Referenser finns: http://klocksnack.se/threads/dicken.52630/

  /dicken
   
  Scaramanga gillar detta.
Gripenbro