Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko 6139-7101 AKA Helmet, Vader.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Exxet, 9 maj 2015.

 1. Exxet
  Trådstartare

  Exxet Y-Wing pilot

  Inlägg:
  748
  Kollar om det finns något intresse för en vintage Seiko, anledningen att jag vill sälja den är bara att den inte klickar med mig, i a f lite info: förmodligen polerad ngn gång men ej tokpolerad enligt mig, okej glas, tavla och visare.

  Den har fått nya packningar på kronan, pusharna ( kan man säga så ) och bakboetten, dag/datum funkar som de ska, även quicksetfunktionen fungerar, har kollat gången och den håller sig inom ca:15 sek på 24 timmar, kan förmodligen bli bättre med en service, det sitter ett nytt Nato på den och det följer med ett original sk fiskbens-länk, om än kort och rassligt.

  Chronographfunktionerna fungerar som dom ska förutom att den inte nollar riktigt hundra, den nollar lika varje gång men ungefär en 1/10 över, enligt mig tycker jag det inte gör så mycket när den här sortens chrono ( Vertical clutch ) ska snurra hela tiden.

  För övrigt se bilder. Har tänkt mig ett ett pris på 2000:- + Frakt/fraktsätt som den eventuelle köparen bestämmer, helst ingen retur men kan diskuteras.

  1.jpg
  3.jpg
  4.jpg
  11.jpg
  6.jpg
  7.jpg
   
  Geparden, Randel och Jonaz gillar detta.
Sjöö Sandström