Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko 6309-7049 priss SÅLD Aqualand Co 22 prissänkt

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av finnirgens, 3 maj 2015.

 1. finnirgens
  Trådstartare

  finnirgens Y-Wing pilot

  Inlägg:
  759
  Seiko 6309-7049. SÅLD! Går bra, håller tiden mkt bra och med minst 24h gångtreserv. Kronan skruvar fint och låser. Ej trycktestad men duschat med klockan utan problem. Bezeln är mkt trög, går knappt att vrida. Vad som är original är svårt att säga, tavlan ser i min värld ut att vara aftermarket. Visare och bezelimlägg mera oklart. Kommer med ett plastband, det på bilderna. Retur om klockan inte är som beskriven. Frakt betalas då av köpare. Pris 1800kr>>>>prissänkning>>>>1600kr i postens gröna. Betalning via Swisch går bra.

  Synpunkter på utlagt objekt, pris och säljare mottages tacksamt

  [​IMG]
  [​IMG]
  Citizen Aqualand CO 22( står CO 20 på baksidan )SÅLD.Allt fungerar som det ska. Fint skick. Badat och duschat med klockan utan problem. Haft klockan 10 månader så ett batteribyte om några månader blir nog aktuellt. 1500 spänn>>>>>>1400 spänn. Retur om klockan inte är som beskriven. Synpunkter på utlagt objekt, pris och säljare mottages tacksamt.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Moviken, Compiss, Gummo och 1 annan gillar detta.
Sjöö Sandström