Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko 7548-7010 transitional

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Jaggis, 19 september 2016.

 1. Jaggis
  Trådstartare

  Jaggis Who dares wins!

  Inlägg:
  3.971
  Från:
  Stockholm
  Quartzdykare från 1984. En s.k. "transitional" som har samma konstruktion vad gäller infästningen av glaset som en 7C43 vilket ger den 200m WR istället för 150m som en vanlig 7548. Lite ovanligare, lite coolare!

  Klockan har en del patina på vridring, boett, tavla och visare men är i överlag i ett fint skick. Har naturligtvis blivit polerad någon gång. Glaset är ett AM-glas. Vridringen klickar och går att vrida åt båda hållen (inte helt säker på att det ska vara så men jag har en till 7548 transitional och den är likadan). Kronan gängar fint och dag och datum växlar korrekt. Dagvisning på kanji och engelska. Skickar med en passande jubilee-länk (ej Seiko) samt ett par feta Seiko-stift om man hellre kör den på gummi eller nato.

  Pris: 2400kr inkl. REK-frakt. Finns i Stockholm. Har massor med referenser. Ingen retur om det inte gjorts upp om innan avslutad affär.

  [​IMG]
   
  Senast ändrad: 20 september 2016
  Littera69, M.L., ollkli och 7 andra gillar detta.
Sjöö Sandström