Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko 7C43-6A10, JDM midsize-dykare (prisjusterad 25/3)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Ormet, 21 mars 2017.

 1. Ormet
  Trådstartare

  Ormet Y-Wing pilot

  Inlägg:
  728
  Från:
  BD
  SÅLD

  Seiko JDM dykare i titan från 1988, ref 7C43-6A10. Originallänk i titan medföljes. Kanji och engelskt daghjul. Trots storlek och titanet väger den ca 85 gram.

  Mäter ca 38 x 45 mm (ej krona), 19 mm mellan bandhornen. Länken passar min 19 cm handled och det följer med en extra länkbit. Den har en dykarförlängning på ca 1.5 cm. Det som går att anmärka på är att vikdelen på spännet är lite skevt, det har däremot inte påverkat funktionen annat än att den sitter lite hårdare när den är ”låst”.

  Servicehistorik okänt men gått hur bra som helst sedan jag införskaffade den i oktober. Nytt batteri i september av föregående ägare. Byter datum/tid utan problem. Kronan skruvas in/ut utan problem. Bezel roterar och klickar fint. Klockan är inte trycktestad och jag skulle nog se över packningen för boettlocket.

  Urtavlan och visare är vad jag kan avgöra 100% felfri. Det yttre skicket är mycket bra överlag, den har väldigt få synliga skador. Det är framförallt på länken mot spännet där man kan se spår av användning samt lite på glaset och bezeln.

  Pris: 1400 kr 1700 kr
  Frakt: Tillkommer, 53 kr spårbart eller 96 kr försäkrat.
  Retur: Nej.
  Byten: Nej.

  01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 07.JPG
   
  Senast ändrad: 29 mars 2017
  cycleMagnus och ola79 gillar detta.
Payson