Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko 7c43-700B, Quartz Diver

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av xBjörne, 19 januari 2015.

 1. xBjörne
  Trådstartare

  xBjörne X-Wing Pilot

  Inlägg:
  1.529
  Tjena,

  Jag köpte en Seiko 7548 för ett par månader sedan och blev helt såld, i vanlig ordning trålade jag internet och köpte på mig ett par stycken. Nu har lite andra kostsamma intressen vaknat till liv så nu har andra lyckliga klocksnackare chansen att njuta av en av Seikos finaste modeller.

  Detta exemplar (7c43-700B) är från slutet av 80- talet, boetten är i fint skick, visarna är i toppenskick, tavlan har några små märken men är i fint skick, krona och vridring fungerar utmärkt, perfekt gång och datumväxling (Förra månaden stannade den på 16e, jag drog fram den manuellt och sen dess har den fungerat perfekt.), dagvisning på engelska/japanska, skall vara nyservad med nytt batteri enligt säljaren (kan inte bekräfta detta), vridringsinlägg är utbytt blekt och "after market" (det är fäst med lim men det bör inte vara några problem att få loss och byta om man önskar), kommer på Super Oyster 22/18 med seikospänne som passar handleder upp till 18,5 cm samt ett "flat vent" Seikogummiband.

  Pris: 2200 SEK, skickat med REK. Fri retur ifall klockan inte fungerar som den ska vid uthämtning.

  i5jan 157.JPG i5jan 158.JPG i5jan 159.JPG i5jan 160.JPG
   
  Senast ändrad: 19 juli 2017
  Sorubim, yonsson, M.L. och 1 annan gillar detta.
Payson