Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko Astron SBXA011 (SAST011)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av JohanHLM, 29 april 2015.

 1. JohanHLM
  Trådstartare

  JohanHLM X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.014
  Jag spontanköpte nyligen denna Seiko Astron för dess råa look och coola funktioner. Dock är jag en skjortkille och att trycka in denna under manschetten lyckas jag tyvärr inte med :(
  Denna häftiga pjäs som alltid visar rätt tid oavsett var i världen du är (hämtar tiden via GPS signal) kommer därmed att få vandra vidare. Klockan är i stål med pvd-liknande behandling och bezel i keramik.
  Den är köpt från Japan i november 2014 och kommer med alla tillbehör i form av box, kvitto, garanti (endast gäölande i Japan) m.m.
  Klockan kommer med både orginalgummi inkl. viklås tillhörande modellen och orginalläder inkl. viklås (repa/hairline på detta viklås enligt bild) vilket är detsamma som den limiterade modellen Astron Hattori levererades med.

  Skicket på klockan är bra utan några märken värda att nämnas förutom att det dessvärre finns en ding/märke på ena bandhornet vilket visas på bild nedan. Den svarta behandlingen på stålet är fortsatt intakt vilket gör märket svårt att se vid dagligt användande och som vanligt ser det mycket värre ut på bild än i verkligheten.

  Skulle uppskatta en snabb och smidig affär och sätter därför priset till endast 6 500 kr inkl. REK-frakt.
  Retur inom 24h från mottagandet.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Bild på den lilla ding som finns på boettsidan vid kl.10-11. Hela den skadade ytan har fortsatt den svarta behandlingen intakt.
  [​IMG]
  Repa på viklås tillhörande läderbandet.
  [​IMG]
  Bild på alla tillbehör.
  [​IMG]
  Avslutningsvis ett wristshot.
  [​IMG]
   
  Jockinho, Sorubim, gert och 4 andra gillar detta.
Sjöö Sandström