Laddar...
Klockor och Urmakeri hos Klockmaster-Stockholm

Seiko Black Monster, kan någon hjälpa?

Diskussion i 'Kobra Kai' startad av AndyOaksea, 24 juli 2016.

 1. AndyOaksea
  Trådstartare

  AndyOaksea Ewok

  Inlägg:
  3
  har fått upp mina två ögon efter Seiko Black Monster från -07
  Kan nog få den för ett rätt så bra pris men den har aldrig vart på service, är detta ett stort problem? vad kostar det och göra en service på en sådan skulle vara tacksam om någon kunde svara på denna fråga den är under aukton och vill inte köpa något som kostar massor och fixa ordning
  Jag är helt fresh här på KS, så ber om ursäklt om jag postat i fel tråd eller dylikt.
  Mvh

  Andy
   
 2. Herr_Katt

  Herr_Katt Y-Wing pilot

  Inlägg:
  622
  Tjenare o välkommen, är det den på tradera så skulle jag nog hoppa, budgivningen kommer sticka iväg säkerligen och den är redan uppe och nosar på 1000kr. Sen vet man aldrig med tradera vad man får...
  Sen ett 7s26 urverk behöver väl ingen service vad jag vet om det inte går åt skogen fel, de är inte direkt gjorda för att servas (nån som vet mer om detta kan säkert rätta mig om jag har fel).
  Köp monstern som är här i köp och sälj istället, det går knappt jämföra hur mycket mer klocka du får för pengarna :)
  Alternativt en ny monster generation 2 som har bättre urverk och är snyggare (smaken är ju så klart som baken, du kanske gillar generation 1 bättre), går att hitta för runt 2 lax om du googlar runt.
   
 3. AndyOaksea
  Trådstartare

  AndyOaksea Ewok

  Inlägg:
  3
  Upfattat, och tack så mycket. Då ska jag ta och kika runt här om det går och hitta något fint

  Mvh

  Andy
   
 4. Bosse

  Bosse Friends of KS

  Inlägg:
  1.167
  Från:
  Norr om Köpenhamn
  Monster är trevliga, liknar inget annat, och om jag inte redan hade 3 så var den 3'die gen som finns på KS för 3 papp borta.
  Angående 7s26 så slits det som alla mekaniska verk, men om man inte kan meka själva är det billigare att köpa ett nytt värk och sätta i, 7s26 är enkelt och så är det gjort med väl tilltagna toleranser så överlever förvånansvärd länge.
  Om du kan stå ut med hajtänderna så är gen 2 mitt tips, går att hitta för en bra peng och är med sekund stop och manuellt uppdrag därmed lättare att hantera.
  Good luck

  //Bosse
   
  AndyOaksea gillar detta.
 5. lamma

  lamma Ewok

  Inlägg:
  1
  Hej.

  Är helt ny här och fick hem min tradera monster idag. Är svinnöjd men då är jag ju en newbie förstås. Kan ingenting om klockor egentligen (ännu) men denna är så sjukt snygg. Bra att börja med

  Mvh
   

  Bifogade filer:

  Molle och Hubbatix gillar detta.