Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko Marinemaster MM300 SBDX001

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Grafton, 3 mars 2015.

 1. Grafton
  Trådstartare

  Grafton X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.716
  Seikos heliumtäta pansarvagn till dykare säljes. Köpt på forumet med tung proveniens. Klockan är från 2010 och i fint skick. Någon enstaka hairline, lite märken på länken efter deskdiving som det brukar heta. Det är också främsta anledningen till att jag säljer den, den är så fin och blank så jag använder den väldigt sällan. Lyser på natten gör den också. Förbehåller mig dock rätten att PM:a om tjugofem år för ett återköp när den fått lite patina.

  Kommer som fullset så när som på inköpskvitto; box, cert, manual, länk med extra länkbit, ett grymt originalgummi, lite tags som jag glömde fota. Länken passar åtminstone handleder på 16-18 cm utan extrabiten, har haft den på gummi under min korta tid som ägare. Okänd servicehistorik.

  Priset är 10500 plus värdefrakt, alternativt f2f i Stockholmstrakten. Retur inom 24h om klockan avviker från beskrivning och bilder, köparen står för returfrakt med Postens värde.
  Är framför allt intresserad av rent sälj, men har du någon svincool vintagedykare som delbetalning är jag inte omöjlig. DSC_9368.JPG DSC_9358.JPG DSC_9361.JPG DSC_9367.JPG
  20150104_134120.jpg
  Extra läsning för hugade:
  http://www.fratellowatches.com/hands-seiko-marinemaster-300-sbdx001-review/
   
  Moorflax, Bjudko, StrawberryFields och 7 andra gillar detta.
Payson