Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Bytes SEIKO O634-5009 mot rostfritt Rolex-spänne

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Fistface, 6 juni 2015.

 1. Fistface
  Trådstartare

  Fistface Friends of KS

  Inlägg:
  195
  Från:
  Stockholm
  Efter en dag tillsammans har jag bekräftat att gnistan försvunnit. Kul och cool men jag kommer inte att använda den mer.

  Inte värd så många kronor, och det är alltid roligare att byta än att sälja, så det är det som gäller. Jag är ute efter ett rostfritt 16mm-spänne till min Datejust. Skulle spännet sitta på ett trevligt läderband är det så mycket roligare. ;)

  Denna SEIKOs första digitalare med kronograffunktion, "Quartz Chronograph LC", är i vad jag skulle beskriva som stabilt bruksskick. Lite repor här och där och en liten skada på glaset i vänster nederkant, men originallänken har alla delar vad jag kan bedömma. Den är inställd för mina 185mm och det finns c:a 15mm till att utnyttja.

  Alla knappar och funktioner lirar som de ska, och LCDn är helt frisk. Den fick nytt batteri för några månader sedan. Service i övrigt har jag ingen aning om.

  Det är endast byte som är aktuellt. Jag är främst ute efter ett Rolex-spänne som sagt, men något med stämmgaffelverk kan ju också vara kul. Jag packar väl och skickar med postens gröna om vi inte kommer överens om nåt annat. Jag träffas gärna i Stockholmstrakten om det passar. Och jag har inga problem att lämna en ångervecka.

  Lång text om billig klocka... :pompus:
  Photo 06-06-15 10 07 12.jpg Photo 06-06-15 10 09 47.jpg Photo 06-06-15 10 10 33.jpg

  Jag tackar för eventuellt intresse och en förträfflig marknadsplats.
  /Jonas
   
Payson