Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad SEIKO Sawtooth SHC061 **Prisjusterad**

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av ironcastle, 19 maj 2015.

 1. ironcastle
  Trådstartare

  ironcastle AT-ST driver

  Inlägg:
  1.243
  Från:
  Söder om Stan
  Dammar av en gammal annons med en klocka som inte får den tid den förtjänar. Passar även på att editera texten en smula.

  En klocka som köptes NOS i september 2014, certifikat finns med som intygar detta. Tyvärr har föregående ägare supit bort boxen :( men den har levt ett stilla liv det till trots. Det finns spår som avslöjar att den inte är flång ny längre, men några hårdare smällar har den inte fått utstå. Mycket lätta hairlines på skölden går att skönja men mer är det inte. Glas oklanderligt. Bezel 99%. Gummibandet i mycket bra skick. Format och klart :). Lumen är som man förväntar sig på en Seiko. Sov med solglasögon om du inte vill bli bländad nattetid. Med på köpet är även en meshlänk, dock inte i Omegakvalitet. Men som funkar bra till sågtanden ändå. Batteri fick den ett nytt i fjol.

  Edit: Nytt fast pris 2.500 SEK.
  (Jag tror att rätt pris kan vara någonstans kring 3.000 SEK, kanske ett par hundringar söder om det.) Vid en smidig affär kan jag stå för frakten.

  Passa på! Det är inte allt för ofta dessa är ute till försäljning längre.

  Just det; retur? Ja, om den inte motsvarar skicket som ovan beskrivits så skicka tillbaka den. Köpa o prova? Nä, det var inte min tanke. Vid ev retur dras frakt ToR från köpeskillingen som erhållits innan klockan skickades.

  Kudden som finns med på några bilder får bo kvar i sin klocklåda den stals från i samband med fotograferingen även om sågtanden får ett nytt hem.

  Bildkavalkad.

  IMG_7773.JPG IMG_7779.JPG IMG_7780.JPG IMG_7782.JPG IMG_7783.JPG IMG_7784.JPG IMG_7785.JPG IMG_7788.JPG
   

  Bifogade filer:

  Senast ändrad: 11 oktober 2015
  yonsson, Chatastropher, gert och 3 andra gillar detta.
Payson