Laddar...
Kaplans
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko SBBN015 Tuna Nu med 15% snökaosrabatt!

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Foxbolt, 19 februari 2018.

Royal Watches Sweden
 1. Foxbolt
  Trådstartare

  Foxbolt Tantal Friends Of KS

  Inlägg:
  324
  Från:
  Sthlm
  Pris:
  6700
  Returpolicy:
  Retur endast om något i beskrivningen inte stämmer. Denna skall ske inom 24 timmar efter mottagandet. Returfrakten sker dock på köparens bekostnad och klockan med set skall naturligtvis vara komplett och i samma skick som när den sändes. Ingen retur F2F.
  Aldrig har bad- och dyksäsongen känts så långt borta i detta VinterHelfvete!:(

  För att muntra upp alla fellow Seikoholics med löften om den sol och värme som komma skall, görs en ordentlig prisbump ned till 6.700:- inkl. frakt.

  Damma av Swishen och plocka fram badbrallorna! :)

  Gör nu en rensning i klocklådorna och även om det känns trist så måste denna ikon få vandra vidare. För mig kommer det garanterat in ny tonfisk med spring drive i framtiden men denna är en riktigt bra instegsTuna för den som vill testa men är orolig för storleken (vilken f.ö är måttfulla 47,7 x 14,7 mm med 22 mm luggar. Ja, det ÄR måttfullt beroende på hur boetten är uppbyggd….den bärs alltså mindre än man tror)

  Uttagen ny av mig från KM Globen 2015-01-22. Komplett set exkluderat cert. Ingen garanti kvar men för den som gillar svensksålt så finns Försäkringsbeviset kvar vilket garanterar AD:n.

  Allt fungerar som det skall med Seikos 7C46 quartzverk. Oundvikliga repor finns på spännet (se bilder) men annars är klockan i ett utsökt skick

  Klockans skick bedömer jag till 7,5/10 där reporna på spännet i mina ögon drar ned 1,5. I övrigt alltså en 9:a på den 10-gradiga skalan

  SEK 6.700:- (tid. 7.900:- ) via swish/banköverföring. F2F Stockholm eller frakt (rek./värde) som jag bjuder på. Inga byten.

  Retur endast om något i beskrivningen inte stämmer. Denna skall ske inom 24 timmar efter mottagandet. Returfrakten sker dock på köparens bekostnad och klockan med set skall naturligtvis vara komplett och i samma skick som när den sändes. Ingen retur F2F.

  Referenstråd finns

  IMG_7869.JPG
  IMG_7879.JPG
  IMG_7883.JPG
  IMG_7885.JPG
  IMG_7887.JPG
  IMG_7892.JPG
  IMG_7896.JPG
  IMG_7901.JPG
  IMG_7002.JPG

  Tack KS för annonsplats
   
  Senast ändrad: 27 februari 2018
  KlockTotte, MKRGG, Seikosthlm och 10 andra gillar detta.
Gripenbro