Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko SBDA001 "Samurai Ti"

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av frere, 15 september 2014.

 1. frere
  Trådstartare

  frere X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.487
  [​IMG]
  Kultförklarad seikodykare köpt på forumet i våras (https://klocksnack.se/threads/nytt-seiko-skräpmetall-snabbmat.22397/). Jag har dock inte använt den särskilt mycket och tänker därför att någon annan kan få chansen att testa denna stenhårda beater.

  Samuraien tillverkades fram till 2008 i en stålversion för den internationella marknaden och i en titanversion för Japan. Modellerna tillhörde prospex-linjen och den närmaste motsvarigheten idag är väl snarast sumo eller shogun.

  Det här är den japanska (dvs ovanligare, hypade och mer eftertraktade) modellen. 42 mm och rätt bitig på handleden trots materialet. Klockan är i bra skick men det finns lite repor på spännet, några harlines på boetten och en minimal i glaset kl 12. Jag tycker själv att de här bilderna är rättvisande:
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Kommer med box, extra länkbitar etc.

  Pris 3800 kr skickat med rek. Såväl skambud som konstiga bytesförslag (varför inte ett nikon fastfokusobjektiv?) är varmt välkomna!

  Bytes inom tre dagar om skicket inte är som utlovat, köparen bekostar frakten.
   
  elfving, Mcgregor och tim ur länk gillar detta.
Payson