Laddar...
Kaplans
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko SRP779K1 Turtle

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Foxbolt, 20 april 2016.

Royal Watches Sweden
 1. Foxbolt
  Trådstartare

  Foxbolt Tantal Friends Of KS

  Inlägg:
  324
  Från:
  Sthlm
  När nyheten om denna modell släpptes i höstas bokade jag omedelbums en Pepsi-Turtle hos Klockmaster Globen. I början av mars kom den och jag blev otroligt nöjd. Det nya gummit är verkligen en fröjd för handleden och ett rejält lyft från den gamla Z22 som funkade men som behövde kokas och meckas med innan det satt skönt. Klockan är makalöst cool och en skön reissue av den ikoniska 63-serien. Mäter 44mm

  Vid Baselworld 2016 presenterades PADI-versionen av denna klocka och vi är ett gäng här på KS som bokade upp oss på en sådan. Därför får jag tyvärr låta denna gå då jag känner det lite onödigt att äga två Turtles (eller säger man Turtlar?)

  SEK 2.500:- via swish. F2F Stockholm (kontant funkar i detta fall) eller frakt som jag bjuder på.

  Ingen retur då klockan omfattas av garanti t.o.m 2018-03-02.

  Är inget fan av att säga ”Prutat-och-Klart” men i detta fall gäller det. Tror inte det går att finna ett bättre pris på en SRP som är knappt använd och dessutom svensksåld av AD med alla fördelar och undvikande av strul detta innebär om något skulle hända.

  OBS! Att datumet ser snett ut beror i att bilderna tagits ikväll och en skiftning är på gång. Inget knas med klockan således.

  IMG_3592.JPG IMG_3593.JPG IMG_3595.JPG IMG_3597.JPG IMG_3600.
   
  Christos, Vasilis, Gummo och 7 andra gillar detta.
Gripenbro