Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Seiko Vintage Ufo+Helmet

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Viken, 29 mars 2016.

 1. Viken
  Trådstartare

  Viken Ewok

  Inlägg:
  39
  Seiko 6138 0011 (UFO) från 1972 i fint skick. Automatiskt 6138 verk som även kan dras upp manuellt. Original tavla och visare med härlig patina. Bezel insert är aftermarket. Går bra och kronografen fungerar och nollställer som den ska. Ingen servicehistorik. Kommer på nytillverkad ej seiko fishbonelänk av högre kvalité. f2f kan ordnas i Stockholm.
  Pris: 2,5k SÅLD!
  Retur: Ja inom 24h om ej som beskriven
  Ufo 1.jpg ufo 2.jpg ufo 3.jpg ufo 4.jpg


  Seiko 6139 7100 (White helmet) från 1976. Automatiskt 6139 verk. Går bra, kronografen fungerar och nollställer som den ska. Saknar servicehistorik. Den något speciella quick-set funktionen genom att trycka in kronan, fungerar utmärkt. Enligt min bedömning är klockan helt original. Utesluter dock inte relume då den fortfarande har viss lyskraft. Kommer på originallänk märkt Z050S. Länken är defekt i den mening att den inte går att korta (Jag har inte lyckats iaf). Ändlänkarna är dessutom nedfilade 1mm för att passa 19mm luggar.Detta syns dock bara från undersidan tack vare casets utformning se sista bilden. Länk+ klocka mäter ca 18,5 cm i kortaste läget och går att göra ca 1,5 cm större i spännet.
  Pris: 1,5k SÅLD!
  Retur: Ja inom 24h om ej som beskriven
  Seiko helmet 1.jpg seiko helmet 2.jpg helmet 3.jpg helmet 4.jpg
   
  Senast ändrad: 30 mars 2016
  DrSbaitso gillar detta.
Payson