Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Semi OT - 4 nya Etonskjortor mot klocka.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av n00bmaster, 11 december 2013.

 1. n00bmaster
  Trådstartare

  n00bmaster Ewok

  Inlägg:
  25
  [​IMG]
  Halloj

  Jag har 4 nya (i plast) skortor från Eton i storlek 42 som jag gärna skulle byta mot en klocka av något slag. 2 är av modellen classic och 2 är slim. Det finns en diskret brodyr nere på manschetten, den är vit på de ljusa och svart på den svarta. Inget som stör särskilt men det är därför jag fått dem via jobbet - företagsnamnet finns inte mer. Jag har fler själv som är mer i "mina" färger och kan verkligen rekommendera båda modellerna. En ny skjorta som dessa kostar väl ca en tusenlapp. Sätter ett bytesvärde till 1800 för alla 4. Skicka PM för mer bilder och andra frågor. Om denna post bryter mot forumkod på något vis så är jag ledsen för det och plockar så klart bort den.

  Jag är ganska öppen för det mesta i bytesväg men skulle gärna ta något dressaktigt. Kan även tänka mig att lägga några hundralappar i mellan om det skulle bli aktuellt. Har lite referenser här på forumet i den tråden.
   
Sjöö Sandström