Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad *Sista chansen* Grym Omega Seamaster - vintagepärla

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 28 augusti 2016.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  10.009
  Från:
  Sthlm
  Sista chansen, annars får den stanna :)

  Byter gärna till mig en vintagedykare med skruvad krona, och/eller ett "flatvent-gummi" i 20 mm, och/eller ett schysst nyckelband, och/eller ett brunt 20 mm vintageläder, och/eller ett sandfägat 20 mm Eulit perlon, och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), i bruksskick, och/eller eller kanske något helt annat kul, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Har även ett riktigt schysst GMT-insert till salu här... https://klocksnack.se/threads/prisb...nsert-passande-16718-16713-16700-16760.49663/


  Säljer alltså en underbar automatisk vintage Omega Seamaster. Kaliber 501. Dessa modeller verkar bli mer och mer eftertraktade, då de är ca 34 mm i diameter exkl. Omegasignerade originalkronan, och har 18 mm luggar, men bärs något större pga de "långa" och tjocka bandhornen. Mysig patinerad zontavla med "hårkors", samt matchande patina på visare. Kommer på det svarta begagnade Omegabandet med omärkt passande spänne. Liten spricka i glaset mellan kl. 11 och 12, men inget jag tycker stör på det annars grymma låga och perfekt kupade Omegaglaset. Lite småmärken här och där (Se bilder...), men överlag mycket fint skick, med väldigt mycket av de skarpa originalformerna kvar på boetten. Allt fungerar som det ska, och håller tiden inom ca +-15s/dygn. Fick den i inbyte av känd forummedlem, som i sin tur köpt den av annan känd forummedlem. Eventuellt ska den vara servad för ett par år sen, enligt tidigare ägare, men ingen dokumentation på det, så se det som "okänd servicehistorik".

  Önskar 5 (6)k + valfri frakt

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.

  Reserverar mig för eventuella felskrivningar, samt förbehåller mig rätten att dra tillbaka annonsen.

  Tack för möjligheten att annonsera, och tack på förhand, eventuella köpare/bytare!
   
  Senast ändrad: 5 september 2016
  cedarcanoe, North, marconimotet och 7 andra gillar detta.
Payson