Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Sjöö Sandström UTC ORC (sökes badklocka, typ Breitling Superocean)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av hemingway1999, 25 juni 2014.

 1. hemingway1999
  Trådstartare

  hemingway1999 Friends of KS

  Inlägg:
  485
  Med skammens rodnad på kinderna måste jag erkänna att digitalt inte var någonting för mig. Detta kombinerat med en ovälkommen och dyr bilreparation innebär att den här godbiten får lämna efter bara en dryg vecka.

  Klockan i fråga är alltså en Sjöö Sandström UTC ORC. VW edition, men den har den vanliga UTC ORC-gravyren fram. Inga VW-märken så långt ögat kan nå.

  Fullset. Certet stämplat januari 2014.

  Klockan är i mycket fint skick (i och för sig inte så konstigt i och med att den bara är några månader gammal). Den enda anmärkningen är att den (redan när jag köpte den) hade en liten ding vid fem över tolv men det är knappt synligt om man inte tittar noga i vissa vinklar.

  En riktigt häftig klocka med en riktigt fin tyngd och balans. För mig är det avsaknaden av visare som avgjort saken. Jag är nog helt enkelt inte en digitalkille, men för den som gillar digitalt är det en grym klocka.

  Jag gav 8,5 och släpper den för samma pris.

  För en mer utförlig presentation och fler bilder hänvisar jag till min review av klockan: https://klocksnack.se/threads/sjöö-sandström-utc-orc-vw-edition.25399/

  /Henrik

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Jockinho, watchwelder, rillesnille och 5 andra gillar detta.
 2. hemingway1999
  Trådstartare

  hemingway1999 Friends of KS

  Inlägg:
  485
  Det kanske finns någon som sitter på t.ex. en Breitling Superocean och är sugen på ett byte? Eller något annat med stållänk som är i gott skick, vattentätt och redo för sommarens aktiviteter?

  /Henrik
   
Payson