Laddar...
Nymans Ur 1851

Skrivit fel i några trådar - 1016 ska det vara...

Diskussion i 'Diskussion' startad av Sond, 8 juli 2013.

 1. Sond
  Trådstartare

  Sond AT-AT driver

  Inlägg:
  5.601
  Jag har i några trådar skrivit att jag ska köpa en Explorer 1610 eller bara 1610... 1016 ska det ju vara..:banghead:

  Ni vet hur det kan vara? Jag satt i lugn och ro med en kopp kaffe och slog ihop datorn för att ta tag i denna dag. I mitt inre såg jag plötsligt att jag skrivit 1610 istället för 1016.

  Hur som helst har den senaste tidens klockfundering lett fram till att det ska köpas en Explorer 1016. Känner att jag blivit mer och mer säker i min övertygelse. Nu är jag på nivån att köper jag något annat kommer jag inte bli tillfreds förrän jag köpt en Explorer.

  Den enda reservation jag har är att en 1016 är lite för fin/"rare" för att använda i alla de situationer en nyare Explorer skulle kunna tjänstgöra vid. Men så är det ju med klockor. Det är ständiga kompromisser mellan utseende, detaljer, användbarhet, tålighet och, till sist, pris.

  Möjligen skulle en Sub/SubC fylla allt jag letar efter. Men jag har redan klockor i det segmentet från andra tillverkare. Nu hoppas jag att jag innan semestern är slut kan lägga upp en bild på en nyinförskaffad Explorer.
   
  Micke Ni gillar detta.
 2. wundlander

  wundlander Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  3.717
  Från:
  Stockholm
  Lite så kan jag känna med min 1016. Är för rädd om den för att använda som en explorer borde användas.
  Måste nog bli en explorer II också... (Ja, en vit.)
   
 3. Sond
  Trådstartare

  Sond AT-AT driver

  Inlägg:
  5.601
  Haha... För de oinvigda kan nog vår förkärlek för klockor te sig helt obegripligt. Men ditt resonemang är glasklart, logiskt och helt naturligt... För oss invigda..:) Själv hoppas jag på att Explorern i sig inte ska leda till nästa klocka.
   
 4. Davvan

  Davvan C-3PO

  Inlägg:
  5.210
  Från:
  Fettefleur......
  Lugn nu gossar....1016 pallar nog mer än vad ni utsätta den för. Om dess föregångare... Som jag glömt ref på... Pallade en Mt Everest expedition 1953....-30 grader, blizzards, Slag mot is hård som cement och bytta dödsångest.....så lär en modernare upplaga inte lipa för lite 2013 fjös... Dvs det ni kallar...hårt slitaaage....
   
  wundlander och Ryttaren gillar detta.
 5. Sond
  Trådstartare

  Sond AT-AT driver

  Inlägg:
  5.601
  Jag tror du har helt rätt... Men... Det smyger sig på en dum osäkerhet. Jag ska dock försöka övervinna den..:)
   
Mårtenssons ur Brookfield