Laddar...
Erikson Urhandel

Sommarnyhet - Komprimerad paketöppning

Diskussion i 'Diskussion' startad av JL72, 17 maj 2013.

 1. JL72
  Trådstartare

  JL72 Rebel soldier

  Inlägg:
  188
  Från:
  Dalarna
  Jag har varit i behov av en ny beater sedan jag förra sommaren tröttnade på min gamla Jacques Lemans London. Långt avstånd mellan bandhornskant och bandstift gör att det mycket obekväma originalbandet inte kan bytas ut med mindre än att resultatet ser ut som kattskit.

  Efter att ha velat fram och tillbaka länge har jag inte bara bestämt mig utan också inhandlat och erhållit min nya beater. En ny upplevelse, då normaltillståndet för mig är att jag kommer överens med mig själv om en budget som jag sedan övertrasserar å det grövsta. I detta fall utgick jag från en budget på fem tusen och slutade på en niohundring. Inte illa pinkat av en trähäst!
  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]

  5,2 cm ren kärlek - Casio G-Shock G-8900A-7ER

  Hobbysnickarens bästa vän? Krävs nu bara lite solbränna på min arma lekamen så sitter den som en smäck - eller kanske snarare som en dinka?

  /Johan
   
 2. gruby

  gruby Dexter Jettster

  Inlägg:
  2.514
  Grattis! Jag har också funderat på en G-shock och de ska vara vita!
   
 3. JL72
  Trådstartare

  JL72 Rebel soldier

  Inlägg:
  188
  Från:
  Dalarna
  Tack! Känns småttigt med tanke på dagens övriga paketöppningar med Subbar, GMT:ar och PO:ar, men jag är riktigt nöjd. Min första plastklocka sedan det glada 80-talets Swatch. Bekväm som attan och förhoppningsvis lika stryktålig som den förefaller vara.
   
 4. 80s

  80s AT-ST driver

  Inlägg:
  1.385
  Från:
  Sveriges ursprung
  Alltid kul med paketöppning! Cool klocka!
   
 5. Scaramanga

  Scaramanga Rebel Commander

  Inlägg:
  8.189
  Från:
  Höga Kusten
  Coolt med vitt!
   
 6. JL72
  Trådstartare

  JL72 Rebel soldier

  Inlägg:
  188
  Från:
  Dalarna
  Tack. Ja, ju närmare sommaren kommer desto mer lockar vitt, eller åtminstone ljus tavla. Budgeten just nu medger inte en Yachtmaster, men en sådan ligger rätt högt på önskelistan. Har funderat en del på Longines Hydroconquest med silvrig tavla (det närmaste hommage/kopia man kommer Yachtmaster), men inte slagit till ännu. Det är ju trots allt bara en kopia (om nu Rolex var först)? Kanske Yachtmastern rent av är en efterapning av Hydroconquesten (the horror) :nailbiting: Någon påläst som som vet om Longines med sin L36714766 kom före eller Rolex Yachtmaster i stål/vitguld?
   
 7. Vintage92

  Vintage92 Tie Fighter pilot

  Inlägg:
  3.880
  Perfekt nu till sommaren! Grattis :)
   
 8. mrMyagi

  mrMyagi Sir Blabbermouth

  Inlägg:
  3.638
  Från:
  Lund
  snygg sommar beater!
   
Mårtenssons ur Brookfield