Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Squale 2002 101 Atm Quartz

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av denjohan, 9 oktober 2016.

 1. denjohan
  Trådstartare

  denjohan AT-ST driver

  Fededykare som skåningen säger, dock i största laget för mig, så nu får den vandra vidare till någon med mer pondus att bära upp den härliga sjuttiotalare.

  Squale 2002 101 atm, enligt Squale själva (kollade med dessa nyligen) från sent 70-tal. Mäter in på 44 mm. Bezel i bakelit, bara en sån sak. Fransk och tysk datumskiva, awesome! Har lite ärr och en spricka i vridringen vid 45 som endast tillför charm i mina ögon och är sådant en knubbig dam runt 40 borde ha. Quartzverk, och funkar därefter (d v s felfritt). Squale-signerad tavla, krona, boettlock och spänne. Visarna har relumats någon gång för längesedan men resten av tavlan har härligt gula tritiumpluppar.

  Kommer på 18mm länk med Squalespänne. Snyggt till klockan, men egentligen lite liten då klockan har 19mm i lugwidth. Gör sig väldigt bra på mesh också, har kört med ett lite tweekat 20mm med finfint resultat.

  4000 spänn, skickat och klart eller F2F i Stockholm. Retur inom 24 h utan några frågor, köparen betalar för returfrakt. Inga byten på denna.

  IMG_3783.JPG IMG_3784.JPG IMG_3785.JPG IMG_3787.JPG
   
  Senast ändrad: 10 oktober 2016
  DG, Speedy.dk, vonbahr och 9 andra gillar detta.
Payson