Laddar...
Nymans Ur 1851 Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Stenhård automatisk vintage Boctokdykare

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av theargonaut, 5 februari 2016.

 1. theargonaut
  Trådstartare

  theargonaut Rebel Commander

  Inlägg:
  10.025
  Från:
  Sthlm
  Kommer säkert ångra denna försäljning lite, men nu kör vi :)

  Byter gärna till mig ett schysst nyckelband, och/eller klockförvaring i form av winder (gärna för 2 eller flera) med separata platser för ytterligare ur, eller klocklåda och winder separat, och/eller 9315 länk, och/eller 20 mm ljust camonato (grå-vitt), i bruksskick, och/eller eller kanske något helt annat kul, pengar upp el. ner beroende på byte.

  Har även lite annat till salu här... https://klocksnack.se/threads/grym-vintage-digitalare-citizen-windsurfer-från-87.50077/
  Och här... https://klocksnack.se/threads/3x-vin...nsert-passande-16718-16713-16700-16760.49663/


  Tuff och fin automatisk, och vattentät rackare i stål (bezeln är kromad som synes), med god funktion, tidshållning (inom ca +-15s/dygn) mm., för den som är intresserad av en rejält "patinerad" "one of a kind" vintagebeater? Ca 40 mm exkl. den skruvade kronan, 18 mm lugs. CCCP-märkt, så 80-/90-tal.

  Önskar 1,5k + valfri frakt, på en ny men ryssigt rasslig Boctoklänk.
  Eller 2k + valfri frakt, med lite olika passande band (Boctoklänken, vintagegummi, läder, bund, nato som jag har hemma) och den tuffa "svetsloppade" länken på bilderna.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Mer bilder och info skickas gärna på begäran. Jag och varan finns i Stockholm. Först till kvarn gäller som vanligt, och referenser finns bl.a. här https://klocksnack.se/threads/theargonaut.10238/! Priset går naturligtvis att diskutera något, om du är trevlig, smidig och snabb. Mejla bud, frågor, synpunkter på objekt eller säljare, förolämpningar mm., eller släng iväg ett PM.

  Returpolicy: Ingen retur om affären görs upp f2f. Vid frakt; Full returrätt inom 24 timmar efter mottagande, om skicket väsentligen inte skulle överstämma med beskrivningen och bilderna, eller om varan skulle vara finare än vad som beskrivits ;) Varan ska vara i exakt samma skick som när den mottogs, och skickas endast tillbaka med försäkrad frakt, som jag då naturligtvis står för.
   
  Senast ändrad: 9 februari 2016
  marconimotet, Maro och Bjoerlin76 gillar detta.
Sjöö Sandström