Laddar...
Kaplans Auktioner Erikson Urhandel
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Säljes Tärnan Automatic, Tärnan Oceanograpger (SÅLD), Certina DS Titanium (SÅLD)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av aljung, 3 oktober 2013.

 1. aljung
  Trådstartare

  aljung AT-ST driver

  Inlägg:
  1.296
  Från:
  Uppsala
  Hej!

  På grund av nyköp måste lite annat ut.

  Tärnan Oceanographer nr 10 (av 200) fullset. Köpt här på forumet för ett par månader sedan för 4 000:- Eta 2824-2 som tickar på bra, tappar ca 5 s dygn. Vattentät till 300 m, provtryckt av förra ägaren. Riktigt snygg matt tavla. 42mm i diameter, 50mm mellan bandhornen på längden. Några hairlines på boetsidorna. Lite färgtapp på vridringen mellan 30 och 35, syns dock knappt men vill inte dölja något. Som sagt så är det ett fullset med inner- och ytterbox, manual, cert, länk (borstad) med alla bitar. Skickar även med två stycken läderband (Rios brunt, Hirsch svart) samt ett bondnato i färgerna svart och brunt. 22 mm mellan bandhornen. Riktigt snygg på både länk och nato.

  Pris 3 750:- inklusive spårbar frakt med posten. SÅLD

  [​IMG]

  Tärnan Automatic 25 jewels från 70-talet i riktigt bra skick. Snygg boett och riktigt fin silverfärgad tavla. 36 mm i diameter utan kronan, 45 mm mellan bandhornen på längden och passar med 18 mm band. Går bra, tappar ca 1 minut per dygn. Kommer på det gråa perlonbandet på bilden. Pris 600 kronor skickat med posten.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Certina DS Pro Titanium quartz chronograph. Silverfärgad tavla med blå subdials. Skicket är ok, inga större dings, men några hairlines. 40 mm utan kronan, 47 mm mellan bandhornen, 20 mm band passar till. Kommer med länken på bilden. Inte provtryckt så jag kan inte uttala mig om vattentätheten. Pris 350:- inklusive frakt med posten. SÅLD

  [​IMG]

  Skicka gärna ett PM om det är något mer ni undrar över eller om fler bilder önskas.

  //Andreas
   
 2. SjööSandström

  SjööSandström Kontot är ej kopplat till företaget Sjöö Sandström

  Inlägg:
  904
  Jag måste ha Tärnan Oceanografen