Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Säljes Tidig Omega Geneve (14/5 - sänkt pris)

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Kvisten, 9 maj 2015.

 1. Kvisten
  Trådstartare

  Kvisten Stormtrooper

  Inlägg:
  297
  Nu när sommaren börjar närma sig och plånboken behövs fyllas på är det dags för den här pärlan att vandra vidare.

  Detta är en tidig Omega Geneve. Omegas Geneve-linje var i början ämnad att vara Omegas lyxlinje (typ det som Constellation blev), varför dessa tidigare Geneve-modeller är väldigt mycket bättre än senare modeller, utrustade med väldigt gedigna urverk. Dessa tidigare modeller känner man igen på den kursiverade stilen som "Geneve" står skrivet i på urtavlan. Efterfrågan på dessa tidiga Geneve-modeller är därför väldigt hög och de håller värdeprognosen är bra bättre än för exempelvis senare Geneve-modeller och Seamaster-modeller.

  Skicket är bra, men klockan har spår efter användning (dock ingen större repa). Den är original i sin helhet (inklusive krona). Glaset har en mindre repa (ses på foton), som nog går att få bort med lite tandkräm. Den går väldigt bra (ett par sekunders försening per dygn med lång gångreserv), men servicehistorik är okänd. Storleken är ca 35 mm exklusive krona. Den sitter på något slitet gammalt armband av tveksam kvalitet som jag satte den på för jag tyckte att dess blåa färg var snygg med gulddetaljerna i index. Spännet är dock original.

  Notera att boxen på fotona inte tillhör denna klocka och inkluderas därför inte i dealen.

  Till klockan skickar jag med några extraband, däribland ett eller två handgjorda vintageband (konkretiserar detta med köparen när affär görs).

  Pris: 4000 kr. 3700 kr

  Retur: inom 24 timmar.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Icaras, Jerico, nifag och 4 andra gillar detta.
Payson