Laddar...
Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Avslutad Tissot PRS200

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Rookie, 20 februari 2014.

 1. Rookie
  Trådstartare

  Rookie Direktör Jönsson 4 personer

  Inlägg:
  610
  NYTT PRIS: 2500:-
  Hej på er mina K-S vänner,

  Jag drog igång min klockmani på riktigt efter nyår vilket i detta fall ledde till ett mindre genomtänkt köp för att stilla det enorma "JAG MÅSTE HA EN KLOCKA NU!"-begäret. Så nu sitter jag med en Tissot PRS200 som inte får någon tid på handleden då jag köpte det jag egentligen ville ha, nämligen en DS Action Diver tätt därefter. Summan av det här är alltså att trots ihärdiga försök till att bli kompis med min Tissot så är det tyvärr något som inte klickar. Därför tänkte jag att någon där ute kunde få bättre användning utav den och gör nu ett försök till försäljning.

  Jag har insett att detta endast kan sluta med att bli en utav mina mest korkade affärer hittills, men så får det bli. Nypriset på denna klocka var 3995:- den 5/1 -14 då jag köpte den. Jag är väl medveten om att den går att få tag på för cirkus 3200:- på klockia. Därför gör jag ett försök med 2500:- + ev frakt. Klockan är i absolut nyskick och fler bilder kan ordnas om så önskas!
   
  Senast ändrad: 17 juli 2017
  sjobbe gillar detta.
Sjöö Sandström