Laddar...
Erikson Urhandel Kaplans Auktioner
 1. Välkommen till Klocksnack, Gäst!

  På förekommen anledning vill vi påminna alla medlemmar om att ta en extra titt på reglerna för de olika forumdelarna.
  T.ex. kan du inte skapa en sälj/köpes-annons det första du gör. Det är gratis att annonsera hos oss, men vi tänker att det är trevligt om man bidragit lite till forumet innan.

  Vi hoppas att du kommer trivas på Klocksnack

  /Ledningen
  Stäng notis

Säljes Tissot Visodate från 50-talet.

Diskussion i 'Handla - Säljes, bytes' startad av Strindberg, 11 september 2014.

 1. Strindberg
  Trådstartare

  Strindberg X-Wing Pilot

  Inlägg:
  2.497
  Från:
  Hälsingland
  Visodate från 50-talet, med grymt skön patina.
  Roulettedatum (varannan siffra röd/svart), bra funktion och tidhållning, enligt ett internet-rykte genomgången av urmakare för något år sedan.
  Köpte denna mest åt en polare, men han backade ur eftersom han tyckte 34 mm var i minsta laget. För er med bättre omdöme än så finns här ett bra tillfälle!

  Jag köpte denna klocka här på forumet i våras, och nu säljer jag den (förhoppningsvis) för MER pengar än jag köpte den för.

  Detta beror inte på att jag är vansinnig, utan på att jag noggrannt polerat bort en massa repor på glaset samt tagit bort det mesta av perlonspåren på bakboetten. Jag har även glansat upp boetten, men inte tagit bort några dings.

  Jag tror att den är värd 800 pix inklusive rek, levereras på noname brunt läder, typ nytt, samt att jag kan skicka med ett svart ostoppat Hirsh som passar dig med lite smalare handleder (yttersta hålet med 18 cm). Kan tänka mig byte mot pengar eller bra sprit.

  Returmässigt tänker jag såhär: Tycker du att jag beskrivit uret felaktigt så kan vi prata om det, skulle vi komma överens om att köpet ska gå tillbaka så pröjsar du all frakt.

  image.jpg image.jpg image.jpg
   
  babanker gillar detta.
Payson